fbpx

Nadz. bazen 3x7x1.2 m DIVA LTI

Vrsta proizvoda RATAN BAZENI
PROIZVOĐAČI PISCINE LAGHETTO

21.115,27  (159.093,00 KN)

TEČAJ: 1 HRK = 0,13272 EUR SKU: 0104273 Kategorija: Oznake: ,

Dolcevita je na tržištu nadzemnih bazena proizvod koji posljednjih godina najviše ispunjava ukuse i očekivanja najzahtjevnijih kupaca.

Proizvod koji se lako sastavlja , funkcionalan i estetski lijep u isto vrijeme. Može se umetnuti  u praktički bilo koji kontekst, čak i tamo gdje nije moguće stvoriti klasični unutarnji bazen.

Dolcevita je danas najmoderniji i najtraženiji bazen za one koji svoj prostor za igru ??i obiteljsko opuštanje žele opremiti na najbolji mogući način.

Linija Dolcevita standardno je opremljena Cantabric filtracijama Astralpool. Ovisi o veličini i broju skimmera u bazenu, dostupna su 3 modela: Cantabric od 6, 10 i 15 mc/h. Visoko profesionalni, učikovit i pouzdan sustav.

Konstrukcija Dolcevita izrađena je od Magnelis čelika s epoksidnim premazom ( ZMSV-TEC tehnologija). Podnožje rešetke i svi vijci su od nehrđajućeg čelika. Bazen se montira na armiranobetonsku podlogu ili na posebnu čeličnu podlogu.

– Svaki bazen Dolcevita bilo koje završne obrade uključuje strandardnu opskrbu jednog ili dva bijela LED refektorana bazenskoj ploči. 

MOGUĆNOSTI – Zimski pokrivač za bazen, ljetni pokrov, protustrujni komplet za plivanje, kut za hidromasažu sa 7 mlaznica, postolje za montažu na tlo

JAMSTVO – 5 godina (struktura i tkanina) – 2 godine (ostali dijelovi i pribor)

 Dostava i montaža po dogovoru.

Za više informacija posjetite web stranicu proizvođača:

https://www.piscinelaghetto.com/product/piscine-interrate/dolcevita-diva-lti

Dodatne informacije

Vrsta proizvoda RATAN BAZENI
PROIZVOĐAČI PISCINE LAGHETTO