fbpx

Dostava

Uz veliki broj usluga u ponudi imamo i uslugu dostave narudžbe na Vaš kućni adresu. U nastavku provjerite najčešće upite i informacije vezane uz usluge dostave, te informacije o našem partneru putem kojih vršimo uslugu dostave Vaših narudžbi.

Dostava je moguća na području čitave Hrvatske, a pošiljke dostavljamo putem naših partnera Overseas Expressa.

U većini slučajeva dostava traje jedan do tri dana osim za otoke gdje se dostavlja prema redu vožnje za otočna mjesta. Dostava se vrši radnim danima od ponedjeljka do petka.

Jedna od zanimljivih usluga koje nudimo jest plaćanje pouzećem, odnosno plaćanje dostavljaču u trenutku kada preuzimate Vašu narudžbu od dostavljača. Na taj način u potpunosti pojednostavljujete kupnju, a to je posebno korisno za mala mjesta i ruralna područja.

Sve kupce pozivamo da prilikom preuzimanja narudžbe provjere sadržaj pakiranja kako uvijek postoji mogućnost od nenamjerne štete prilikom transporta, te da nam istu bez odgađanja prijave.

Kako bi omogućili čim jednostavnije narudžbe za sve naše kupce omogućili smo svim kupcima čije narudžbe prelaze 150€ potpuno besplatnu dostavu neovisno o lokaciji na kojoj se nalazite u RH.

Za dostave narudžbi čiji iznos ne prelazi 150€ naplaćujemo trošak dostave od 10€ (Overseas Express).

Za sve informacije vezane uz status Vašeg pakete, ugovaranje dostave ili same informacije o terminima isporuke možete posjetiti stranicu našeg partnera https://is.overseas.hr/track-and-trace/