ušteda - 15%

Robot za čišćenje bazena Zodiac RE 4200 Voyager + POKLON KOLICA

1.051,00 

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 949,00EUR

Opis proizvoda

Zodiac Voyager RE4200 je visoko kvalitetni robotski uređaj za čišćenje bazena koji je dizajniran da olakša održavanje bazena i osigura čistu vodu za uživanje. Evo nekih karakteristika ovog proizvoda:

  1. Svestranost: Voyager RE4200 je dizajniran za rad s različitim vrstama bazena, uključujući beton, pločice, staklofibre i druge materijale.
  2. Snažna učinkovitost čišćenja: Opremljen snažnim motorom i učinkovitim sustavom usisavanja, Voyager RE4200 uklanja prljavštinu, alge, lišće i ostale nečistoće s dna, zidova i rubova bazena.
  3. Automatizacija: Ovaj robot za čišćenje bazena ima programabilne funkcije i automatske senzore koji prilagođavaju rad prema veličini i obliku bazena, osiguravajući temeljito i učinkovito čišćenje.
  4. Jednostavnost upotrebe: Voyager RE4200 je jednostavan za postavljanje i korištenje. Nema potrebe za složenim instalacijama ili vanjskim sustavima – samo ga spustite u bazen i pokrenite.
  5. Kompaktni dizajn: Svojim kompaktnim i ergonomskim dizajnom, Voyager RE4200 je lagan za rukovanje i skladištenje nakon upotrebe.
  6. Ušteda vremena i napora: Automatiziranim čišćenjem bazena, Voyager RE4200 oslobađa vlasnike bazena od dosadnih zadataka ručnog čišćenja, omogućujući im da više vremena provode uživajući u čistoj i osvježavajućoj vodi.
  7. Kvaliteta i pouzdanost: Zodiac je poznat po svojim visokokvalitetnim proizvodima, a Voyager RE4200 nije iznimka. Pouzdan je i izdržljiv, pružajući dugotrajno rješenje za održavanje bazena.

Ove karakteristike čine Zodiac Voyager RE4200 pouzdanim izborom za vlasnike bazena koji žele učinkovito i praktično rješenje za održavanje čistoće svog bazena.

Detaljnije informacije

PROIZVOĐAČI

JAMSTVO

VELIČINA BAZENA

Dimenzije (Š x D x V)

2 CIKLUSA ČIŠĆENJA

Duljina kabela

Težina robota (bez kabela)