fbpx

SPA BLANCE E

Vrsta proizvoda HIDROMASAŽNE KADE
PROIZVOĐAČI ASTRALPOOL

8.049,00  (60.645,19 KN)

TEČAJ: 1 HRK = 0,13272 EUR SKU: 0104261 Kategorija: Oznake: ,

Nova hidromasažna kada Balance E iz Astralpoolove Essential asortimana je, bez sumnje, idealan model za obitelji koje traže najbolje značajke za opuštanje i dijeljenje posebnih trenutaka kod kuće.

Sa svojih 5 sjedala raspoređenih u 2 udobne ležaljke i 3 sjedala, savršeno je rješenje za one koji žele dobiti kompletan hidromasažni krug. Dodatno, Balance E ima 43 točke za masažu raspoređene na 31 vodeni mlaz i 12 mlaznica za zrak, 5 potpuno različitih masažnih krugova, dizajniranih da pretvore trenutak ‘kupke’ u zaista nezaboravno iskustvo.

Zahvaljujući svojim udobnim mjerama 198 x 198 x 74 cm, Blance hidromasažna kada je kompaktan, funkcionalan i jednostavan za ugradnju model, idealan za svaki kutak kuće.

Također ima širok raspon značajki , sve za poboljšanje korisničkog iskustva u toplicama, kao što su: LED svjetlo unutar; ozonski mehanizam kroz filtraciju toplice, za dobivanje uvijek čiste i kristalno čiste vode; dvostruko izolirani poklopac za uštedu energije; sustav EcoSpa kao rješenje za zadržavanje topline i smanjenje radnog vremena lječilišta; i pocinčanu čeličnu konstrukciju visoke otpornosti, kako bi se dobio dugotrajan proizvod.

Ukratko, Spa Balance E je hidromasaža par excellence među onima koji vole uživati ??u vlastitoj bez odricanja od višestrukih osjećaja dobrobiti i udobnosti koje nudi.

Dodatne informacije

Vrsta proizvoda HIDROMASAŽNE KADE
PROIZVOĐAČI ASTRALPOOL