fbpx

MagnaPool® Minerali 10 kg

Vrsta proizvoda BAZENI S MINERALIMA

43,58  (328,35 KN)

Bazen obogaćen mineralima

TEČAJ: 1 HRK = 0,13272 EUR SKU: 0107035 Kategorija: Oznaka:

Vrsta proizvoda BAZENI S MINERALIMA

Bazen obogaćen mineralima

izuzetne prozirnosti

MagnaPool®, omogućuje dobivanje izvanredne kvalitete vode, bez potrebe za dodavanjem kemikalija za dezinfekciju. Sve je to moguće zahvaljujući kombinaciji dvaju inovativnih čimbenika, moći bistrenja magnezija prisutnog u MagnaPool minerals® i iznimnoj finoći filtracije Crystal Clear medija za filtriranje. Koristeći Crystal Clear medije za filtriranje u kombinaciji s učinkom bistrenja magnezija, dobivamo čistu i prozirnu vodu.

 Magnezij, izvanredno blagotvorna snaga

prirode

Prisutan u morskoj vodi, kao iu ljudskom tijelu i svim živim tkivima (glavni je sastojak klorofila), magnezij je jedan od esencijalnih minerala potrebnih našem tijelu za pravilno funkcioniranje.

Opuštajuće vrijednosti kupke obogaćene magnezijem poznate su godinama. Posebno znamo da je magnezij blagotvoran za smirivanje bolova, njegu kože i za ublažavanje problema s mišićima.

 Neusporediva udobnost kupaonice

40% manje kloramina

U usporedbi s konvencionalnim sustavima za pročišćavanje vode (ručno dodavanje klora ili klorinatora slane otopine) MagnaPool® prirodno smanjuje razvoj kloramina, molekula koje mogu uzrokovati neugodan miris klora i izazvati iritacije kože i očiju. MagnaPool® je bez mirisa i nudi neusporedivu udobnost u kupaonici.

 Dezinficirana voda, bez dodanih kemikalija

MagnaPool® je patentirani tretman vode s magnezijem koji ne zahtijeva dodavanje kemikalija za dezinfekciju vode (šok kloriranje, proizvodi protiv algi, bistreli, itd.).

Ove prednosti čine MagnaPool® ekološki prihvatljivim sustavom za obradu s vrlo konkurentnim troškovima održavanja.