ušteda - 22%

Hidromasažna kada BLANCE E za 5 osoba

7.800,00 

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 7.042,00EUR

Blance E hidromasažna kada je model idealnih dimenzija. Najbolji izbor za obitelj i društvo zahvaljujući 2 ležeća i 3 sjedeće pozicije.

Šifra: 74134 Kategorija: Oznake: ,

Opis proizvoda

Nova hidromasažna kada Balance E iz Astralpoolove Essential asortimana je, bez sumnje, idealan model za obitelji koje traže najbolje značajke za opuštanje i dijeljenje posebnih trenutaka kod kuće.

Sa svojih 5 sjedala raspoređenih u 2 udobne ležaljke i 3 sjedala, savršeno je rješenje za one koji žele dobiti kompletan hidromasažni krug. Dodatno, Balance E ima 43 točke za masažu raspoređene na 31 vodeni mlaz i 12 mlaznica za zrak, 5 potpuno različitih masažnih krugova, dizajniranih da pretvore trenutak ‘kupke’ u zaista nezaboravno iskustvo.

Zahvaljujući svojim udobnim mjerama 198 x 198 x 74 cm, Blance hidromasažna kada je kompaktan, funkcionalan i jednostavan za ugradnju model, idealan za svaki kutak kuće.

Također ima širok raspon značajki , sve za poboljšanje korisničkog iskustva u toplicama, kao što su: LED svjetlo unutar; ozonski mehanizam kroz filtraciju toplice, za dobivanje uvijek čiste i kristalno čiste vode; dvostruko izolirani poklopac za uštedu energije; sustav EcoSpa kao rješenje za zadržavanje topline i smanjenje radnog vremena lječilišta; i pocinčanu čeličnu konstrukciju visoke otpornosti, kako bi se dobio dugotrajan proizvod.

Ukratko, Spa Balance E je hidromasaža par excellence među onima koji vole uživati ??u vlastitoj bez odricanja od višestrukih osjećaja dobrobiti i udobnosti koje nudi.

Detaljnije informacije

PROIZVOĐAČI

Možda će vam se također svidjeti…