ušteda - 20%

FLEXISLIM ukrasna maska za instalaciju na zid

67,00 

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 83,75EUR
Šifra: 71210 Kategorija:

Opis proizvoda

Flexi projektori su modularni sustav rasvjete za bazene koji omogućava prilagodbu sastava projektorima prema potrebama instalacije. Sastoje se od dvije glavne komponente: samog svjetlosnog elementa (lampe) i sustava za pričvršćivanje, uključujući ukrasni prsten.

Postoje tri vrste Flexi sustava za pričvršćivanje i ukrasnih prstenova koje omogućavaju različite načine montaže:

1. **FlexiNiche** – Dizajniran je tako da se uklapa u bilo koju nišu s unutarnjim promjerom između 180 i 230 mm. To ga čini vrlo prilagodljivim za različite vrste bazena.

2. **FlexiSlim** – Ovaj model je idealan za površinsku montažu na nove bazene ili može biti pričvršćen na postojeće AstralPool armature. Ovaj sustav pruža fleksibilnost u dizajnu bez potrebe za dubokim ugradbenim nišama.

3. **FlexiRapid** – Kompatibilan je s bilo kojom mlaznicom koja ima unutarnji navoj od 1½”, što ga čini brzim i efikasnim rješenjem za instalaciju u bazenima.

Svi Flexi sustavi dostupni su u nekoliko boja izrađenih od ABS plastike, uključujući bijelu, bež, sivu i antracit. Pored toga, FlexiNiche je dostupan s opcijom ukrasnog prstena od nehrđajućeg čelika AISI 316 ili cijelog sustava fiksacije i ukrasnog prstena izrađenih od nehrđajućeg čelika AISI 316, što pruža dodatnu izdržljivost i estetski izgled.

Možda će vam se također svidjeti…