Robot za čišćenje bazena ZODIAC VORTRAX TRX 7700 iQ

3.187,00 

VRHUNSKA UČINKOVITOST U KOMBINACIJI S INTELIGENCIJOM

Opis proizvoda

Robot za bazen Zodiac TRX 7700 iQ

Automatski usisivač za bazene Zodiac VORTRAX TRX 7700 iQ dizajniran je za čišćenje svih vrsta bazena maksimalne duljine od 25 metara.

ugrađenim senzorima i jedinstvenim dizajnom , TRX usisavač pruža temeljito čišćenje cijelog bazena i neograničenu agilnost za svladavanje prepreka.

Idealan je za sve oblike bazena i sve površine. Dizajniran je za intenzivnu upotrebu u malim i srednjim javnim bazenima. Njegove značajke uključuju izdržljivost i ultra performanse.

Odkurzacz Zodiac CNX 30 iQ

Dvostruka filtracija

Dvostupanjska progresivna filtracija učinit će čišćenje još učinkovitijim. Usisavač Zodiac TRX 7700 iQ ima dva filtarska uloška od 150 i 60 μm . Zahvaljujući njihovoj uporabi skupljaju se i najmanje nečistoće. Korisnik će moći uživati ​​u čistom bazenu, bez fizičkog napora.

Komora filter CNX 25 Zodiac

Jednostavan za korištenje, lagan pri izvlačenju

Zodiac usisavači VORTRAX iQ™ linije imaju posebno dizajniran sustav podizanja , koji će smanjiti težinu jedinice prilikom vađenja iz vode. Značajka je osmišljena kako bi olakšala uklanjanje jedinice nakon završetka rada

Mobilna aplikacija

Pomoću aplikacije iAquaLink funkcijama usisavača može se pristupiti daljinski putem pametnog telefona. Proces čišćenja bazena može se pratiti u stvarnom vremenu. Usisavač Vortrax stalno se nadograđuje automatskim ažuriranjem softvera. Osim toga, aplikacija vam omogućuje daljinsko upravljanje usisavačem. Kao rezultat toga, nema potrebe za pokretanjem cijelog ciklusa čišćenja ako je samo dio bazena prljav.

Aplikacija iAquaLink

Detaljnije informacije

JAMSTVO

VELIČINA BAZENA

Dimenzije (Š x D x V)

2 CIKLUSA ČIŠĆENJA

Težina robota (bez kabela)

Broj motora