fbpx

VOYAGER IQ, novi električni čistač bazena tvrtke ZODIA

ZODIAC proširuje svoju flotu snažnih električnih čistača bazena s VOYAGER-om. Nova serija proizvoda, koja se sastoji od tri modela – RE4200, RE4400 iQ i RE4600 iQ – kreće se agilno i sigurno u svim bazenima do 12 x 6 m.

Nova serija moćnih električnih čistača bazena

Njegov kompaktan i moderan dizajn impresivan je i, ovisno o modelu, opremljen je sustavom za podizanje, vezom za aplikaciju putem iAquaLink TM i drugim korisnim značajkama.

Pravi vrhunac i jamstvo optimalnih rezultata čišćenja je dvostruki sustav filtriranja, tj. čistač ima dvije košare filtera umetnute jedna u drugu: jednu unutarnju, grubu filtarsku košaru koja zadržava krupnu prljavštinu, i jednu vanjsku, vrlo finu filtarsku košaru koja skuplja. najfinije čestice.

ZODIAC-patentirana ciklonska tehnologija

Osim toga, liniju VOYAGER odlikuje ZODIAC patentirana ciklonska tehnologija, koja osigurava moćne i dugotrajne performanse čišćenja. Budući da se čestice prašine pokreću tijekom procesa usisavanja, filter se ne začepljuje i snaga usisavanja ostaje visoka tijekom cijelog ciklusa čišćenja. Također, zahvaljujući novim rotirajućim spiralnim četkama, modeli iz VOYAGER linije učinkovito upijaju najsitnije nečistoće.

Nova značajka «dvostrukog filtriranja» također će se koristiti od 2022. u seriji ALPHA iQ čistača u novom modelu RA6900 iQ, koji zaokružuje liniju Alpha iQ. S kabelom od 25 m, RA6900 iQ idealan je i za čišćenje većih bazena do 20 x 10 m.