fbpx

Nova linija VORTRAX

Nova linija VORTRAX™ robota za javne bazene Zodijaka

Zodiac ® se lansirao na tržište javnih bazena sa svojim asortimanom robotskih čistača bazena. Posebno dizajnirani za ovu zahtjevnu upotrebu u hotelima, sportskim centrima, gradskim bazenima itd., dva robotska čistača VORTRAX TM TRX 7500 iQ i TRX 7700 iQ VORTRAX TM njihovi su prvi modeli dizajnirani za kolektivnu upotrebu.

VORTRAX TM TRX 7500 iQ i TRX 7700 iQ VORTRAX TM , prvi roboti za čišćenje zodijaka dizajnirani za kolektivnu upotrebu

Niz Zodiac ® robota koji iskorištavaju svu tehnologiju proizvođača

Dizajniran za bazene do 25 m, ovaj asortiman ima koristi od snažnog i izdržljivog ciklonskog usisavanja, pokretne dvostruke filtracije (60 i 150 mikrona) i Sensor Nav System TM . Ova tehnologija omogućuje robotu da optimizira svoje pokrete putem ultrazvuka i senzora koji detektiraju zidove i prepreke na svom putu. Snažne gusjenice VORTRAX TM – a daju mu veću stabilnost i snažniju vuču.

Namijenjeni za intenzivnu upotrebu, ovi roboti morali su biti čvrsti. To je postignuto zahvaljujući tijelu izrađenom od ASA (akrilonitril stiren akrilata), koje je čak i jače od ABS-a. Filter je izrađen od izdržljivog nehrđajućeg čelika, a njegove usisne četke u obliku slova Z učinkovito hvataju dno i stranice bez obzira na materijal.

Robotov senzor tlaka olakšava penjanje po zidu radi čišćenja vodene linije, kao i uklanjanje iz bazena uz pomoć Zodiac® Lift System TM , koji izbacuje vodu iz robota kako bi smanjio njegovu težinu. Njegova tehnologija olakšava čišćenje, jednostavnost korištenja, ali i lakoću održavanja s indikatorom razine filtera (5L) i Push’n’Go TM sustavom za lak oporavak prije pražnjenja. Konačno, robotski čistač se lako može pohraniti na njegova automatska kolica, kojima se bez napora upravlja putem upravljačke jedinice.

Ovaj asortiman Zodiac® robota koristi prednosti svih tehnologija proizvođača, uključujući njegove veze putem ugrađenog Wi-Fi-ja. Robotski čistač se upravlja s nekoliko klikova na pametnom telefonu ili tabletu putem iAquaLink TM aplikacije: izbor programa, odgođeni početak, funkcija čišćenja na mjestima, programiranje itd., da ne spominjemo automatski OTA (Over-The-Air) ažuriranja za robotski čistač koji se nastavlja razvijati.